News Flash:

Ciorba cu perisoare si leustean

16 Decembrie 2011
2452 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu perisoare si leustean
Ingrediente: 350 g carne tocata faina 100 g orez 1 ceapa 1 morcov 1 pastarnac 1 patrunjel 1 ou crud jumate de telina boia pasta de ardei bors magic de legume leustean 1 varf de ardei iute 4 l apa 2 linguri de ulei boabe de piper piper macinat sare Mod de preparare: Mai intai se spala, se curata si se taie marunt legumele, dupa care se pun la fiert cu 3 boabe de piper. In acest timp, carnea tocata se amesteca cu oul, orezul spalat in prealabil si se condimenteaza. Ceapa se prajeste si se pune si ea in compozitie. Dupa ce se amesteca bine, pentru a se incorpora toate ingredientele, se formeaza perisoarele, cu mainele umede. Acestea se pun in oala in momentul in care toate legumele sunt fierte. Se adauga ardeiul iute si pasta de ardei. Cand sunt gata, adica atunci cand se ridica la suprafata, se pun 2 linguri bors magic. Dupa vreo 5 minute se presara leusteanul tocat, se toarna foarte putin ulei si se stinge focul. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata faina delikat fasole peste bass nuca macris
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2272 viz    0 com
1466 viz    0 com
1173 viz    0 com
2279 viz    0 com
3079 viz    0 com
1293 viz    0 com
2035 viz    0 com
3312 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017664 (s)