News Flash:

Ciorba cu perisoare si dovlecel

6 Septembrie 2011
855 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu perisoare si dovlecel
Ingrediente: Pentru perisoare: 1 mana de orez 500 gr carne tocata 2 oua piper sare Pentru ciorba: jumatate de dovlecel 1 ceapa conopida 1 ardei gras rosu 500 ml bors 1 morcov 1 rosie 1 mana de orez delikat marar sare patrunjel Mod de preparare: Intr-un vas incapator se amesteca orezul cu carnea, ouale, sarea si piperul pana se formeaza o pasta. Perisoarele se formeaza in mana si se pun pe un fund de lemn. Legumele se taie in cubulete mici, iar conopida se rupe buchetele. Dupa aceea se pun toate legumele la fiert cu putina sare si delikat. Cand apa fierbe, se adauga orezul ramas. In timp focul se da la mic si se adauga perisoarele una cate una. Cand acestea s-au ridicat la suprafata, se toarna borsul si se mai adauga sare si delikat cat e nevoie. Se mai lasa la foc mic cateva minute. La sfarsit se presara mararul si patrunjelul. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata oua dovlecel ardei gras fasole marinata conopida
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3062 viz    0 com
923 viz    0 com
1122 viz    0 com
992 viz    0 com
1119 viz    1 com
1722 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 27 queries | Mysql time :0.019308 (s)