News Flash:

Ciorba cu perisoare din ciuperci

18 Mai 2011
962 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu perisoare din ciuperci
Ingrediente: 800 gr ciuperci (din conserva sau proaspete) 1 morcov mare 100 gr orez alb 2 cepe de apa 1 radacina de patrunjel jumatate de telina mica 600 ml bors 1 ou 1 legatura leustean sare piper pasta de tomate Mod de preparare: Legumele (morcov, radacina patrunjel, telina) se curata, se toaca marunt si se pun la fiert in apa cu sare. Ciupercile se storc foarte bine de zeama si se dau prin robot, apoi se amesteca cu ou si cu ceapa tocata foarte marunt si calita in ulei. Orezul se pune la fiert 4-5 minute, apoi se adauga peste ciupercile amestecate cu ceapa. Din amestec se formeaza perisoare mici si rotunde, care se pun in oala cu legume, la foc foarte mic. Cand s-au ridicat la suprafata perisoarele, se pune borsul, se lasa 10 minute si apoi se adauga leusteanul tocat marunt, sare si piper, plus 1 lingurita de pasta de tomate si se opreste focul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina ciuperci sos barbeque vin ardei umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5190 viz    0 com
1146 viz    0 com
2636 viz    0 com
1070 viz    0 com
977 viz    0 com
1450 viz    0 com
1164 viz    0 com
823 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1384 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014111 (s)