News Flash:

Ciorba cu perisoare din carne de porc

26 Octombrie 2011
2615 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu perisoare din carne de porc
Ingrediente: 400 g carne tocata de porc 2 linguri de orez telina 1 morcov 1 ceapa patrunjel pasta de tomate bors piper sare Mod de preparare: Se pun legumele la fiert. Se prepara perisoarele din carne, orez, ceapa, sare si piper. Din aceasta compozitie se fac bilute si se pun in oala la fiert alaturi de legume. Dupa 20 de minute se ia de foc si se presara patrunjelul. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


carnat trandafir delikat telina fasole ardei umpluti ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1407 viz    0 com
1767 viz    0 com
1230 viz    0 com
7677 viz    0 com
1355 viz    0 com
1222 viz    0 com
1178 viz    0 com
1286 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024995 (s)