News Flash:

Ciorba cu perisoare din carne de porc

26 Octombrie 2011
2560 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu perisoare din carne de porc
Ingrediente: 400 g carne tocata de porc 2 linguri de orez telina 1 morcov 1 ceapa patrunjel pasta de tomate bors piper sare Mod de preparare: Se pun legumele la fiert. Se prepara perisoarele din carne, orez, ceapa, sare si piper. Din aceasta compozitie se fac bilute si se pun in oala la fiert alaturi de legume. Dupa 20 de minute se ia de foc si se presara patrunjelul. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


carnat trandafir delikat telina fasole ardei umpluti ceapa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1367 viz    0 com
1724 viz    0 com
1134 viz    0 com
7538 viz    0 com
1297 viz    0 com
1165 viz    0 com
1113 viz    0 com
1228 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023071 (s)