News Flash:

Ciorba cu perisoare din carne de curcan

21 Noiembrie 2011
5900 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu perisoare din carne de curcan
Ingrediente: 200 gr smantana 1 morcov 1 ceapa 1 radacina de patrunjel 2 linguri tarhon in otet 2 linguri patrunjel verde tocat 4 linguri pasta de gogosari 100 ml ulei piper sare Pentru perisoare: 500 gr carne de curcan tocata 2 linguri pesmet 1 ou 2 linguri ceapa tocata 2 linguri verdeata 2 linguri lapte piper sare Mod de preparare: Ceapa, morcovul si radacina de patrunjel se curata, se spala, se razuiesc si se trag usor in ulei timp de 2 minute. Se pune pasta de gogosari si 3 l apa. Se sareaza cu 1 lingurita de sare. Apoi se ia carnea de curcan si se amesteca cu pesmet, ou, ceapa tocata, patrunjel, lapte, patrunjel, sare si piper. Se formeaza mici perisoare rotunde, care se pun la fiert cand ciorba a inceput sa clocoteasca. In 10 minute ciorba e aproape gata. La final se potriveste de sare si piper si se pun piper, sare, smantana, verdeata si tarhon in otet. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana boia rosie pesmet foi lasagna sos barbeque ceapa garnitura
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1003 viz    0 com
913 viz    0 com
947 viz    0 com
1008 viz    0 com
947 viz    0 com
962 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020793 (s)