News Flash:

Ciorba cu perisoare de pui

23 Decembrie 2013
1644 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg piept de pui
1 pastarnac
200 gr orez
1 morcov
1 ou
1 patrunjel
1/2 telina
patrunjel tocat
o ceapa
bors
500 ml smantana
sare

Mod de preparare:

Zarzavatul se taie cubulete sau se da pe razatoare, ceapa se toaca marunt, apoi se pun la fiert intr-o oala de cca 5l (nu se pune apa pana sus ca sa putem pune si perisoarele) si se lasa sa fiarba 20 de minute.

Intre timp tocam pieptul de pui, amestecam cu orezul spalat si scurs bine si cu oul, se formeaza perisoare, cam cat o nuca (palma udata in apa rece cand formam perisoarele) si li se dau drumul in apa clocotita.

Dupa ce au fiert (in jur de 30 de minute) punem borsul (se poate pune mai mult sau mai putin, depinde cat este de acru) si lasam sa mai fiarba 2-3 minute. Dupa ce stingem focul punem patrunjel tocat si sare. Pentru gust se drege oala cu smantana. Ciorba se fierbe la foc mic pentru ca altfel perisoarele se sfarama.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013820 (s)