News Flash:

Ciorba cu perisoare de peste II

15 Iulie 2011
3093 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu perisoare de peste
Ingrediente: 700-800 g peste 1-2 ardei grasi morcov patrunjel telina o ceapa 2 rosii 50 g franzela 1 ou 25 g faina bors leustean sare Mod de preparare: Zarzavatul si ceapa, rasa prin razatoare cu gauri mari, se calesc 2 minute cu 2 linguri de ulei. Apoi totul se stinge cu 11/2 l supa de peste clocotita si se lasa sa fiarba pana cand se pregatesc perisoarele. Pestele, fara oase prea multe, se curata de solzi si de piele si apoi se scoate carnea, trecand cu cutitul de-a lungul coloanei vertebrale de o parte si de alta a acesteia. Carnea, cca 250 g, care rezulta se curata de toate oasele si se trece prin masina de tocat, impreuna cu franzela muiata si bine stoarsa. La tocatura se adauga o lingurita cu varf de ceapa rasa fin sau taiata marunt, un ou intreg, faina, un varf de cutit de piper, patrunjelul si sarea si se amesteca bine. Oasele de peste, capul si pielea se fierb, inainte cu apa care stinge zarzavatul. Cand zarzavatul este bine fiert, se acreste ciorba dupa gust, potrivindu-se gustul cu sare. Din compozitia de perisoare se ia cu lingurita uda o cantitate aproximativ cat o maslina, i se da o forma rotunda in lingurita si se da drumul in ciorba care clocoteste. Cand toate perisoarele sunt gata, se fierb la foc mic timp de 15 minute. Ciorba nu se drege. Pentru aroma se pune leustean. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1332 viz    0 com
1070 viz    0 com
1489 viz    0 com
1417 viz    0 com
1137 viz    0 com
2279 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018495 (s)