News Flash:

Ciorba cu perisoare de peste

2 Mai 2011
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu perisoare de peste2
Ingrediente: 400 gr peste dulce (cod, pangasius) 1 ardei gras rosu 1 ardei gras galben 1 morcov 1 legatura ceapa verde 300 gr rosii in bulion 1 ou mare 1 legatura patrunjel miez de paine alba piper chilli Mod de preparare: Pestele se pune la fiert in apa cu putina sare si cand este complet fiert se scurge si se da deoparte. Ardeii, morcovul si ceapa verde se curata, se toaca marunt si se pun la fiert in zeama ramasa de la fierberea pestelui. Patrunjelul se toaca foarte marunt, iar miezul de paine se inmoaie in apa si apoi se scurge bine. Pestele fiert se da prin masina de tocat, apoi se amesteca cu oul, miezul de paine scurs si patrunjelul tocat, adaugandu-se sare si piper. Din compozitia rezultata se formeaza perisoare mici, care se adauga in oala, la fiert, la foc foarte mic, lasandu-le 10 minute. Se pun apoi rosiile in bulion, putin chilli si se mai lasa 5 minute, pana se ridica complet la suprafata perisoarele. Se serveste foarte fierbinte, cu patrunjel tocat marunt, deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scoici gaina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3116 viz    0 com
1181 viz    0 com
1634 viz    0 com
1372 viz    0 com
1616 viz    0 com
1158 viz    0 com
1262 viz    0 com
1615 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012955 (s)