News Flash:

Ciorba cu perisoare

2 August 2011
995 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba cu perisoare
Ingrediente: 300 g carne tocata 6 linguri orez 4 cartofi 2 morcovi patrunjel verde marar verde leustean verde 1 ceapa 2 linguri pasta de tomate zeama de la o lamaie 2 galbenusuri sare piper 2 linguri de faina Mod de preparare: Cartofii si morcovii se curata, se spala si se taie cubulete. Se adauga ceapa, pasta de tomate, apoi apa si se pun la fiert. Cand incepe sa fiarba, se adauga 3 linguri de orez spalat inainte, leusteanul si mararul taiat marunt. Carnea se amesteca cu 3 linguri de orez, 2 galbenusuri, 2 linguri faina, sare, cateva fire de patrunjel. Se amesteca bine si cu mana umeda se formeaza perisoarele. Se asaza pe un platou. Cand se termina de facut, se pun in ciorba si se da focul mic. Se lasa sa fiarba in jur de 20 minute, dupa care se adauga zeama de lamaie, sare dupa gust, piper, patrunjelul taiat. Se acopera 10 minute, dupa care se poate servi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina carne tocata morcovi ardei umpluti galbenus delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

976 viz    0 com
1329 viz    0 com
1617 viz    0 com
3551 viz    0 com
1117 viz    0 com
995 viz    0 com
1006 viz    0 com
1049 viz    0 com
988 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1837 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017155 (s)