News Flash:

Ciorba cu perisoare

2 August 2011
944 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu perisoare
Ingrediente: 300 g carne tocata 6 linguri orez 4 cartofi 2 morcovi patrunjel verde marar verde leustean verde 1 ceapa 2 linguri pasta de tomate zeama de la o lamaie 2 galbenusuri sare piper 2 linguri de faina Mod de preparare: Cartofii si morcovii se curata, se spala si se taie cubulete. Se adauga ceapa, pasta de tomate, apoi apa si se pun la fiert. Cand incepe sa fiarba, se adauga 3 linguri de orez spalat inainte, leusteanul si mararul taiat marunt. Carnea se amesteca cu 3 linguri de orez, 2 galbenusuri, 2 linguri faina, sare, cateva fire de patrunjel. Se amesteca bine si cu mana umeda se formeaza perisoarele. Se asaza pe un platou. Cand se termina de facut, se pun in ciorba si se da focul mic. Se lasa sa fiarba in jur de 20 minute, dupa care se adauga zeama de lamaie, sare dupa gust, piper, patrunjelul taiat. Se acopera 10 minute, dupa care se poate servi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina carne tocata morcovi ardei umpluti galbenus delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

933 viz    0 com
1286 viz    0 com
1576 viz    0 com
3453 viz    0 com
1073 viz    0 com
954 viz    0 com
964 viz    0 com
998 viz    0 com
954 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016978 (s)