News Flash:

Ciorba cu pastai

19 Octombrie 2011
980 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu pastai
Ingrediente: 300 g pastai un ou o ceapa potrivita un ardei gras un morcov pulpa de rosii leustean o cana cu bors Mod de preparare: Prima data se spala si se curata legumele. Apoi ceapa, morcovul si cartofii taiati, dar nu prea marunt, se calesc putin intr-o lingura de ulei. Se adauga pastaile si se fierb cu zarzavatul. Se pun rosiile si borsul si se potriveste de sare. Se adauga oul batut bine si amestecat in farfurie cu un polonic de ciorba (pentru a se drege). Se rup bucati mici din ardeiul gras si se pun in ciorba doar sa se opareasca. Se adauga verdeata tocata marunt. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mamaliga retete vegetariene ardei gras ciuperci pleurotus vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

863 viz    0 com
1015 viz    0 com
863 viz    0 com
1240 viz    0 com
1007 viz    0 com
1220 viz    0 com
946 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 27 queries | Mysql time :0.017823 (s)