News Flash:

Ciorba cu pastai

19 Octombrie 2011
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu pastai
Ingrediente: 300 g pastai un ou o ceapa potrivita un ardei gras un morcov pulpa de rosii leustean o cana cu bors Mod de preparare: Prima data se spala si se curata legumele. Apoi ceapa, morcovul si cartofii taiati, dar nu prea marunt, se calesc putin intr-o lingura de ulei. Se adauga pastaile si se fierb cu zarzavatul. Se pun rosiile si borsul si se potriveste de sare. Se adauga oul batut bine si amestecat in farfurie cu un polonic de ciorba (pentru a se drege). Se rup bucati mici din ardeiul gras si se pun in ciorba doar sa se opareasca. Se adauga verdeata tocata marunt. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mamaliga retete vegetariene ardei gras ciuperci pleurotus vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

985 viz    0 com
1192 viz    0 com
941 viz    0 com
1388 viz    0 com
1122 viz    0 com
1458 viz    0 com
1035 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1915 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022288 (s)