News Flash:

Ciorba cu orez si perisoare din pui

21 Septembrie 2011
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu orez si perisoare din pui
Ingrediente: 400 gr de piept de pui tocat 2-3 linguri de orez 1 ardei gras 1 ceapa 1 morcov Delikat patrunjel leustean piper bors magic ulei sare Mod de preparare: Ceapa, ardeiul si morcovul se toaca marunt si se calesc in ulei. Dupa aceea se pun apa, orezul si Delikatul. Cand incepe sa fiarba, se adauga perisoarele facute din: carne, putin orez si putin Delikat. Cand ciorba este fiarta, se pun bors magic dupa gust, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se serveste cu smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan delikat pui mexican orez perlat ceapa vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7276 viz    0 com
1169 viz    0 com
2262 viz    0 com
4277 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023199 (s)