News Flash:

Ciorba cu omleta si verdeturi

4 Octombrie 2011
2320 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu omleta si verdeturi
Ingrediente: 1 legatura ceapa verde 4 oua 1 ceapa uscata 1 radacina de pastarnac 1 morcov 1 mana spanac 1 mana amestec de frunze: de salata, sfecla rosie, loboda 1 legatura marar 1/2 legatura leustean 1/2 legatura patrunjel 2 linguri iaurt gras 2 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Legumele si verdeturile se spala si se curata. Ceapa, morcovul, pastarnacul si ceapa verde se toaca marunt si se calesc in ulei intr-o oala. Cand se inmoaie putin, se sting cu 2 litri de apa fierbinte. Dupa cateva clocote se adauga spanacul, frunzele de sfecla rosie si salata si loboda tocate marunt. Separat, din 2 oua se prepara o omleta care se ruleaza si se taie in rondele. Cand ciorba este fiarta, se potriveste gustul de sare si piper si se drege cu cele 2 galbenusuri amestecate cu iaurtul, se mai da un clocot si se opreste focul. Se serveste cu omleta si verdeata tocata fin (marar,leustean si patrunjel). sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


almette retete vegetariene bacona fumat oua spanac fasole
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1406 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016732 (s)