News Flash:

Ciorba cu oase de porc

11 Octombrie 2011
2321 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu oase de porc
Ingrediente: oase de porc 3 cartofi un morcov mare 2 cepe o capatana telina un ardei gras un pastarnac o cutie cu rosii in bulion leustean verde 1 litru de bors sare Mod de preparare: Cu exceptia cartofilor, legumele se dau pe razatoarea mare de la robot si se calesc pe jumatate in 50 ml ulei si o cescuta cu apa, in care se pun sare si putin cimbru. Se adauga apoi rosiile si 3-4 litri cu apa, dupa care se pun la fiert si oasele de porc, oparite in prealabil, separat. Cand carnea e suficient de fiarta, se pun cartofii taiati cubulete si se lasa sa fiarba in continuare. La final se pune borsul, fierbinte, se potriveste de sare si presara leustean verde, din abundenta. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei rosu cartofi fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1182 viz    0 com
1150 viz    0 com
1158 viz    0 com
1022 viz    0 com
1338 viz    0 com
1154 viz    0 com
1121 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1740 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022400 (s)