News Flash:

Ciorba cu oase afumate

30 Decembrie 2011
2829 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu oase afumate
Ingrediente:

600 g oase garf afumate
300 g cartofi
1 ceapa
2 morcovi
2 ardei capia
1 ardei gras
100 g legume congelate amestec
2 linguri orez
1 conserva rosii bucati in bulion
250 g suc de rosii
leustean
patrunjel
marar
vegeta legume
1 lingurita boia
bors prefiert
piper
sare

Mod de preparare:

Oasele se taie in bucati mici si se lasa in apa, de pe o zi pe alta. A doua zi se pun la fiert. Dupa cateva clocote, se arunca apa, iar oasele se trec printr-un jet de apa calduta.
Apoi se curata morcovii si se taie cubulete; ceapa se curata si se toaca marunt; ardeii se curata si se taie cubulete. Legumele se pun la calit cateva minute. Dupa aceea se toarna apa, iar cand incepe sa fiarba se pun cartofii, oasele, orezul, legumele congelate si se potriveste de vegeta, piper si sare. Se pune capacul si se lasa pe foc vreo 30 minute, pana se inmoaie legumele. Daca mai trebuie, se poate adauga apa pe parcurs. Cu vreo 20 de minute inainte de a opri focul se pun sucul de rosii, rosiile in bulion si boiaua. Spre sfarsit se pune borsul prefiert si se mai potriveste de gust. Dupa ce s-a oprit focul se presara verdeata, tocata marunt.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ceapa morcovi ardei capia ardei gras legume congelate orez boia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013612 (s)