News Flash:

Ciorba cu mazare si cartofi

11 Octombrie 2011
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu mazare si cartofi
Ingrediente: 6 cartofi albi 250 gr de mazare fiarta 3 cepe rosii 2 fire de praz 3 ardei grasi galbeni 1 salata iceberg sau laptuca Delikat tarhon busuioc smantana (optional) ulei de masline piper verde sare apa bors Mod de preparare: Prazul se curata si se taie in rondele subtiri. La fel se procedeaza si cu ceapa rosie. Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline si se calesc rondelele, pana se inmoaie, apoi se adauga ardeii grasi tocati marunt. Cartofii se curata, se fierb separat in apa cu sare pana sunt fierti trei sferturi, apoi jumatate din cantitate se pune peste prajeala si se adauga mazarea fiarta. Intregul amestec se raceste si se da prin blender, impreuna cu apa fiarta si Delikat. Intr-o cratita se pune amestecul din blender, apa daca mai este necesar, restul de cartofi fierti, salata verde rupta marunt, busuioc, tarhon si piper verde. Se lasa pe foc inca 7-8 minute, la foc mic. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene somon gogosar pui mexican smantana naut
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2246 viz    0 com
1098 viz    0 com
1097 viz    0 com
1107 viz    0 com
992 viz    0 com
1305 viz    0 com
1111 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1495 (s) | 25 queries | Mysql time :0.017772 (s)