News Flash:

Ciorba cu maruntaie de pui si conopida - FOTO

5 Ianuarie 2012
2302 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu maruntaie de pui si conopida
Ingrediente:

1/2 kg pipote si inimi de pui
1/4 kg tacamuri de pui (optional)
2 morcovi
1/2 telina
1 radacina de patrunjel
2 galbenusuri
200 ml smantana
1 conopida mica
putin otet sau suc de lamaie
sare

Mod de preparare:


Se taie bucatele maruntaiele si se prajesc in putin ulei. Adaugam apa si putina vegeta (ideal ar fi sa adaugati cateva tacamuri de pui) si lasam sa fiarba. Cand a dat in clocot adaugam zarzavatul curatat si taiat cubulete. Lasam sa fiarba cam 40 de minute, apoi gustam carnea. Daca este fiarta, adaugam conopida desfacuta buchetele. Fierbem cateva minute si potrivim de sare. Oprim focul (Daca ati pus tacamuri de pui la fiert le scoateti si le aruncati).
Separat frecam galbenusurile intr-un castron si adaugam smantana putin cate putin. Luam cu polonicul supa fierbinte si o adaugam treptat la amestecul de galbenusuri amestecand mereu (punem cam 2-3 polonice). Rasturnam amestecul in supa, amestecam cu grija si apoi acrim cu cu otet sau suc de lamaie. Servim calda, cu ardei iute.
Ciorba cu maruntaie de pui si conopida ne este recomandata de Amalia.

Citeste si Ciorba de pui cu usturoi.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Ciorba_cu_maruntaie_de_pui_si_conopida1
morcovi telina galbenusuri smantana conopida otet sare ardei iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1991 viz    0 com
1371 viz    0 com
1334 viz    0 com
1497 viz    0 com
1579 viz    0 com
2831 viz    0 com
1205 viz    0 com
4271 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017166 (s)