News Flash:

Ciorba cu maruntaie de pui

7 Octombrie 2011
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu maruntaie de pui
Ingrediente: maruntaie de pui (inima, pipota, ficat) 1 morcov 200 ml smantana 1 radacina de patrunjel 2 linguri de faina 50 g unt 1 foaie de dafin zeama de lamaie apa plata sare Mod de preparare: Maruntaiele de pui se spala si se fierb in apa plata impreuna cu zarzavatul si condimentele. Se face apoi un sos din faina, untul topit si smantana si se toarna peste supa. Se mai lasa sa fiarba circa cinci minute si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carne osoasa fasole smantana unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

982 viz    0 com
1288 viz    0 com
1098 viz    0 com
1048 viz    0 com
3080 viz    0 com
1804 viz    0 com
2561 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 36 queries | Mysql time :0.022372 (s)