News Flash:

Ciorba cu maruntaie de pui

7 Octombrie 2011
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu maruntaie de pui
Ingrediente: maruntaie de pui (inima, pipota, ficat) 1 morcov 200 ml smantana 1 radacina de patrunjel 2 linguri de faina 50 g unt 1 foaie de dafin zeama de lamaie apa plata sare Mod de preparare: Maruntaiele de pui se spala si se fierb in apa plata impreuna cu zarzavatul si condimentele. Se face apoi un sos din faina, untul topit si smantana si se toarna peste supa. Se mai lasa sa fiarba circa cinci minute si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne osoasa fasole smantana unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1023 viz    0 com
1339 viz    0 com
1154 viz    0 com
1121 viz    0 com
3155 viz    0 com
1880 viz    0 com
2664 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022578 (s)