News Flash:

Ciorba cu legume si os de porc

1 Septembrie 2011
1762 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu legume si os de porc
Ingrediente: 1 os de porc 1 ceapa 5 morcovi 2 radacina de patrunjel 1 ardei gras sau gogosar 200 gr fasole verde 200 gr mazare 3 cartofi 1 rosie bulion vegeta piper frunze de patrunjel frunze de telina leustean ulei Mod de preparare: Osul se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa. Se ia spuma. Ceapa se curata si se taie marunt. Morcovii se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mari, patrunjelul radacina se face la fel, iar ardeiul se taie cubulete marunt. Intr-o tigaie se pune ulei, se adauga morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mari, patrunjelul ras si ardeiul taiat cubulete mici. Cand osul e fiert se scoate din oala se curata de carne, daca are, si se adauga in oala ceapa tocata, apoi zarzavatul calit. Se lasa sa fiarba. Se adauga mazarea proaspata si cartofii taiati cubulete. Cand cartofii sunt aproape fierti, se pune fasolea verde si se mai lasa sa fiarba. Cand sunt fierte toate, se adauga rosia taiata in cuburi si se lasa sa mai dea un clocot, se mai pune bulion dupa gust, vegeta si piper. la sfarsit se presara verdeata tocata marunt. Se mai da un clocot si se stinge focul. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos barbeque cartofi cartofic vin morcovi bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1231 viz    0 com
1945 viz    0 com
942 viz    0 com
1274 viz    0 com
1198 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1766 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017038 (s)