News Flash:

Ciorba cu legume si copanele

25 August 2011
1692 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu legume si copanele1
Ingrediente: 4 copanele 200 g carne afumata 5 cartofi patrunjel marar leustean 1 lingura pasta de tomate 1 ardei 1 morcov 1 rosie 2 cepe sare piper foaie de dafin bors fidea Mod de preparare: Se caleste ceapa cu pasta de tomate intr-o oala, apoi se adauga carnea spalata. Se pune la fiert. Intre timp se toaca si restul ingredientelor si se pun in oala. Cand legumele si carnea sunt fierte, se pun borsul, piperul si sarea dupa gust si se lasa sa fiarba un clocot. Se adauga fideaua si se mai lasa sa fiarba 2-3 clocote. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar vanilinat ardei umpluti fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2174 viz    1 com
1160 viz    0 com
1117 viz    0 com
5211 viz    0 com
1385 viz    0 com
1215 viz    0 com
1034 viz    0 com
948 viz    0 com
4063 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017358 (s)