News Flash:

Ciorba cu legume si copanele

25 August 2011
1460 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu legume si copanele1
Ingrediente: 4 copanele 200 g carne afumata 5 cartofi patrunjel marar leustean 1 lingura pasta de tomate 1 ardei 1 morcov 1 rosie 2 cepe sare piper foaie de dafin bors fidea Mod de preparare: Se caleste ceapa cu pasta de tomate intr-o oala, apoi se adauga carnea spalata. Se pune la fiert. Intre timp se toaca si restul ingredientelor si se pun in oala. Cand legumele si carnea sunt fierte, se pun borsul, piperul si sarea dupa gust si se lasa sa fiarba un clocot. Se adauga fideaua si se mai lasa sa fiarba 2-3 clocote. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar vanilinat ardei umpluti fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2132 viz    1 com
1131 viz    0 com
1091 viz    0 com
5039 viz    0 com
1363 viz    0 com
1184 viz    0 com
998 viz    0 com
904 viz    0 com
4022 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023168 (s)