News Flash:

Ciorba cu legume si copanele

19 August 2011
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu legume si copanele
Ingrediente: 4 copanele 4 cartofi 2 cepe 2 morcovi patrunjel verde marar verde 1 ardei 1 rosie leustean verde 2 linguri pasta de tomate bors acru taitei de casa sare piper Mod de preparare: Se curata ceapa. Se toaca marunt si se caleste putin. Se adauga morcovul dat prin razatoare, rosia, ardeiul tocat si se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga pasta de tomate si se amesteca. Se adauga apa, carnea si, cand incepe sa fiarba, se pun cartofii curatati si taiati, mararul, leusteanul tocat. Cand a fiert carnea, se adauga taiteii si se lasa sa fiarba 2-3 clocote, se adauga borsul, sare, piper dupa gust, se mai lasa sa fiarba 2 minute, dupa care se opreste focul si se pune patrunjelul tocat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei umpluti vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

922 viz    0 com
1733 viz    0 com
787 viz    0 com
1120 viz    0 com
1355 viz    0 com
1037 viz    0 com
1224 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018563 (s)