News Flash:

Ciorba cu iaurt si dovlecei

29 Noiembrie 2011
1385 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu iaurt si dovlecei
Ingrediente: 2 dovlecei 1 lingura de orez 1 ou 1 borcan mare de iaurt 1 patrunjel 1 morcov ½ telina apa plata Mod de preparare: Morcovul, telina si patrunjelul se curata si se taie cubulete mici. Se fierb in apa plata timp de jumatate de ora. Dupa ce au fiert se pune orezul, iar dupa circa 15 de minute dovleceii taiati cubulete. Dupa ce au fiert, se adauga iaurtul, sarea si verdeata. Ciorba se poate drege cu un ou. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz retete vegetariene delikat mere telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2479 viz    0 com
1671 viz    0 com
4445 viz    1 com
1085 viz    0 com
1353 viz    0 com
1093 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019504 (s)