News Flash:

Ciorba cu gogosari murati

19 Octombrie 2011
2180 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu gogosari murati
Ingrediente: 2-3 bucati ardei rosu murat 1-2 cartofi 2 morcovi 1 radacina de patrunjel patrunjel verde 1/2 telina 3-4 buchetele conopida 3-4 linguri mazare 3-4 buchetele broccoli o mana de pasta de tomate ulei de masline 2 cani zeama de varza sare Mod de preparare: Morcovii se curata si se taie pe lung. Patrunjelul si telina se spala si se taie cubulete in putin ulei, apoi se pune apa si gogosarul murat taiat si el cubulete. Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba putin. Dupa aceea se pun mazarea boabe, cartofii taiati cubulete, broccoli si conopida in bucatele mici si se lasa sa fiarba toate. La final se adauga pastele fainoase, dupa care pasta de tomate si zeama de varza. Se lasa sa dea 2-3 clocote, se ia de pe foc si se presara patrunjel verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macaroane fusilli retete vegetariene cartofi sos barbeque somon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

868 viz    0 com
1262 viz    0 com
1330 viz    0 com
1022 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022469 (s)