News Flash:

Ciorba cu gogosar murat

28 Iulie 2011
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu gogosar murat
Ingrediente: 2 cepe 3 catei de usturoi 1 morcov 1 legatura mica patrunjel verde 50 ml suc rosii 3-4 cartofi mai mari 2 gogosari murati 1 lingurita bors magic (praf de la pliculet sau 1 cana bors proaspat) sare ulei Mod de preparare: Se curata toate legumele. Se dau pe razatoarea fina ceapa si usturoiul. Morcovul si patrunjelul se taie rondele, iar cartofii cubulete. Pe 50 ml ulei se calesc ceapa si usturoiul razuit, marcovul si patrunjelul taiat rondele. Se toarna apoi 2 l de apa rece si, cand da in clocot, se adauga gososarii murati taiati cubulete si cartofii. Se lasa la fiert. Cand sunt fierte, se pune 50 ml suc de rosii, se potriveste de sare si se lasa sa mai fiarba circa 5 minute. Se acreste cu borsul proaspat sau praf, se lasa sa mai dea un clocot si se presara cu frunze de patrunjel tocat. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

saratele cartofi patrunjel verde usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

997 viz    0 com
1178 viz    0 com
1143 viz    0 com
2065 viz    0 com
1878 viz    0 com
1354 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017923 (s)