News Flash:

Ciorba cu gogosar murat

28 Iulie 2011
989 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba cu gogosar murat
Ingrediente: 2 cepe 3 catei de usturoi 1 morcov 1 legatura mica patrunjel verde 50 ml suc rosii 3-4 cartofi mai mari 2 gogosari murati 1 lingurita bors magic (praf de la pliculet sau 1 cana bors proaspat) sare ulei Mod de preparare: Se curata toate legumele. Se dau pe razatoarea fina ceapa si usturoiul. Morcovul si patrunjelul se taie rondele, iar cartofii cubulete. Pe 50 ml ulei se calesc ceapa si usturoiul razuit, marcovul si patrunjelul taiat rondele. Se toarna apoi 2 l de apa rece si, cand da in clocot, se adauga gososarii murati taiati cubulete si cartofii. Se lasa la fiert. Cand sunt fierte, se pune 50 ml suc de rosii, se potriveste de sare si se lasa sa mai fiarba circa 5 minute. Se acreste cu borsul proaspat sau praf, se lasa sa mai dea un clocot si se presara cu frunze de patrunjel tocat. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

saratele cartofi patrunjel verde usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

939 viz    0 com
1121 viz    0 com
1094 viz    0 com
2012 viz    0 com
1807 viz    0 com
1273 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1978 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026976 (s)