News Flash:

Ciorba cu galuste si rosii

1 August 2011
1575 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu galuste si rosii
Ingrediente: 4 morcovi 1 patrunjel radacina 1 ardei 2 rosii bine coapte 500 ml bulion de casa 2 oua 1 ceapa 100 gr faina alba 1 legatura de patrunjel 2-3 frunze de telina cateva frunze de leustean vegeta piper 1 lingura de ulei Mod de preparare: Se pun apa cam 4 l  la fiert. Cand incepe sa fiarba, se adauga ceapa tocata, apoi zarzavatul curatat si tocat marunt. Cand zarzavatul e pe jumatate fiert, se pun 1 lingura de ulei si rosiile curatate de pielita si tocate, apoi bulionul. Intre timp se bat ouale cu faina alba pana ajunge la consistenta unei smantani mai groase. Cand zarzavatul e fiert, se lasa ciorba sa fiarba la foc foarte mic si cu o lingura se face astfel: se baga lingura in ciorba, se ia din aluat si se da drumul la galuscuta in ciorba si tot asa pana se termina aluatul. Se lasa sa mai fiarba 7-8 minute, apoi se adauga vegeta si piper dupa gust si verdeata tocata marunt. La final se mai lasa sa dea un clocot. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rosii branza framantata leustean
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3453 viz    0 com
1073 viz    0 com
954 viz    0 com
964 viz    0 com
998 viz    0 com
954 viz    0 com
901 viz    0 com
1089 viz    0 com
1065 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016223 (s)