News Flash:

Ciorba cu galuste si bacon

28 Iulie 2011
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu galuste si bacon
Ingrediente: 200 gr paine veche rupta bucati 3/4 pahar de lapte 100 gr speck 1 ou parmezan / grana sau alta branza rasa 1 lingura de faina supa Mod de preparare: Se pune painea la inmuiat cu laptele rece si se lasa daca e painea veche circa 2 ore la rece sa se inmoaie incet-incet. Se adauga speck-ul, carnea si bucatile de crenvurst, oul batut, branza rasa si faina. Se fac bile de circa 4-5 cm diametru. Separat se pune apa la fiert. Cand a inceput sa clocoteasca, se da la minim focul si se adauga canederli la fiert. Din momentul in care s-au ridicat la suprafata, se fierb 10-15 minute in functie de diametru. Se scot din apa cu paleta pentru spuma. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.donnamoderna.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine lapte grana sarmale faina bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1135 viz    0 com
2052 viz    0 com
1863 viz    0 com
1342 viz    0 com
1011 viz    0 com
3333 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013683 (s)