News Flash:

Ciorba cu fasole verde si smantana

28 Noiembrie 2011
2815 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu fasole verde si smantana
Ingrediente: 1 kg fasole verde 1 lingura faina alba 2 rosii 2 morcovi 1 ceapa 3 catei usturoi 2 linguri smantana 2 linguri cimbru verde tocat 2 linguri patrunjel  verde tocat 100 ml ulei sare Mod de preparare: Mai intai se curata si se spala legumele. Fasolea se rupe bucati. Morcovul taiat rondele, ceapa cubulete si usturoiul tocat se prajesc usor in ulei. Se pun rosiile tocate marunt si se potriveste de sare. Se lasa la fiert 45 de minute. In acest timp se amesteca faina si smantana cu putina apa, dupa care se pun in supa fierbinte. Se presara cimbru verde si patrunjel si se mai lasa 5 minute, cu focul stins. sursa articol: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde retete vegetariene morcovi carnaciori smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1681 viz    0 com
4781 viz    1 com
1094 viz    0 com
1362 viz    0 com
1102 viz    0 com
2685 viz    0 com
2019 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017828 (s)