News Flash:

Ciorba cu fasole uscata

17 Noiembrie 2011
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu fasole uscata
Ingrediente: 250 g fasole uscata 100 g telina 1 ceapa 5-6 rosii 1 radacina de patrunjel 1 morcov 1 ardei gras patrunjel verde tocat 3 linguri ulei sare Mod de preparare: Fasolele se pun de cu seara la inmuiat. A doua zi se pun la fiert in apa cu un varf de lingurita bicarbonat de sodiu, apa care se varsa dupa ce fasolea a fiert 5 minute. Dupa aceea se pun iarasi la fiert cu 2 litri de apa rece. Se lasa sa fiarba 15 minute, dupa care se adauga ceapa, morcovul, patrunjelul, telina si ardeiul taiate marunt. Se lasa ciorba pe foc pana cand fasolea este complet fiarta si se pun rosiile curatate de coaja si taiate, uleiul si sarea. Se lasa pe foc inca 10 minute sa fiarba rosiile, apoi se stinge focul, se presara peste ciorba de fasole o mana de patrunjel verde tocat si se acopera. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceaoa retete vegetariene telina ceapa sos barbeque ardei gras fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1074 viz    0 com
895 viz    0 com
975 viz    0 com
819 viz    0 com
1281 viz    0 com
927 viz    0 com
1020 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019174 (s)