News Flash:

Ciorba cu fasole si oase afumate

7 Decembrie 2011
1967 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu fasole si oase afumate
Ingrediente: 6 ciolane afumate mici de porc 2 ciolane de curcan afumate 3 conserve de fasole cannellini gata fierte 2 morcovi o ceapa si jumatate taiata marunt o conserva mare de rosii zdrobite in sos de rosii o jumatate de ardei galben 3 ardei rosii copti taiati marunt cimbru foi de dafin frunze de patrunjel taiate marunt piper boabe piper macinat sare 2 linguri de ulei Mod de preparare: Se pun oasele, cimbrul, morcovul si piperul boabe in apa in oala cu presiune si se lasa la fiert in jur de 40-45 minute. In acest timp se calesc ardeii si ceapa, potrivindu-se de sare si piper. Rosiile se amesteca cu ceapa, fasolele, ardeii, iar apoi se lasa la fiert la foc mic, cam 20 minute, in oala de tuci. Cand ciolanul a fiert, se scoate pe un platou, carnea de curcan se rupe in bucatele, ciolanele de porc se lasa intregi. Se strecoara zeama de pe ciolane si se amesteca cu fasolea / rosii. Se adauga ciolanele, carnea de curcan si frunzele de patrunjel. sursa reteta: reteteculinare.ro sursa fotografie: reteteculinare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole cannellini morcovi ciocanele patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2210 viz    0 com
2355 viz    0 com
1120 viz    0 com
1245 viz    0 com
2505 viz    0 com
1110 viz    0 com
1943 viz    0 com
1162 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017665 (s)