News Flash:

Ciorba cu fasole si costita afumata

5 Decembrie 2011
3141 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu fasole si costita afumata
Ingrediente: costita afumata 0,5 kg fasole boabe 2 linguri faina jumate de telina 3 radacini de patrunjel 3 morcovi 1 ceapa tarhon in otet 2 linguri de ulei 100 ml bulion 1 lingura mica de bors magic vegeta sare Mod de preparare: Fasolea se pune la inmuiat seara. A doua zi se spala de trei ori si se pune la fiert. Se pune apa in vasul de gatit sub presiune, iar apoi fasolea, jumatate de costita, morcovii rondele, telina si patrunjelul. Vasul se umple cu apa, dar sa nu depaseasca cu mult peste jumatate, se pune capacul si se lasa sa fiarba o ora. Intre timp, se pune la fiert cealalta jumatate de costita intr-o craticioara cu un varf de vegeta. Cand fasolea este gata, se adauga cealalta bucata de costita. Intr-un vas se face un rantas din ceapa, ulei, boia, apoi faina si bulion. Se stinge cu apa din cucta si se lasa sa dea cateva clocote. Amestecul rezultat se pune peste ciorba, se adauga lingurita de bors magic si oleaca de otet din borcanul cu tarhon. Dupa aproximativ 10 minute  se pune tarhonul tocat. Se serveste cu multa ceapa rosie. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mujdei funghi porcini ceapa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2206 viz    0 com
1168 viz    0 com
1079 viz    0 com
2177 viz    0 com
3196 viz    0 com
990 viz    0 com
955 viz    0 com
1494 viz    0 com
2163 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022928 (s)