News Flash:

Ciorba cu fasole si costita afumata

5 Decembrie 2011
3285 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu fasole si costita afumata
Ingrediente: costita afumata 0,5 kg fasole boabe 2 linguri faina jumate de telina 3 radacini de patrunjel 3 morcovi 1 ceapa tarhon in otet 2 linguri de ulei 100 ml bulion 1 lingura mica de bors magic vegeta sare Mod de preparare: Fasolea se pune la inmuiat seara. A doua zi se spala de trei ori si se pune la fiert. Se pune apa in vasul de gatit sub presiune, iar apoi fasolea, jumatate de costita, morcovii rondele, telina si patrunjelul. Vasul se umple cu apa, dar sa nu depaseasca cu mult peste jumatate, se pune capacul si se lasa sa fiarba o ora. Intre timp, se pune la fiert cealalta jumatate de costita intr-o craticioara cu un varf de vegeta. Cand fasolea este gata, se adauga cealalta bucata de costita. Intr-un vas se face un rantas din ceapa, ulei, boia, apoi faina si bulion. Se stinge cu apa din cucta si se lasa sa dea cateva clocote. Amestecul rezultat se pune peste ciorba, se adauga lingurita de bors magic si oleaca de otet din borcanul cu tarhon. Dupa aproximativ 10 minute  se pune tarhonul tocat. Se serveste cu multa ceapa rosie. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mujdei funghi porcini ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2260 viz    0 com
1223 viz    0 com
1120 viz    0 com
2215 viz    0 com
3239 viz    0 com
1039 viz    0 com
981 viz    0 com
1553 viz    0 com
2331 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015523 (s)