News Flash:

Ciorba cu fasole si ciolan

6 Iulie 2011
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu fasole si ciolan
Ingrediente: 500 gr fasole uscata 1 ciolan afumat 2 morcovi 1 ceapa 1 tija de telina 3 linguri de faina 2 pahare cu suc de rosii (sau cateva linguri de bulion) patrunjel verde tarhon Mod de preparare: Se pune fasolea la inmuiat de seara. A doua zi se scurge apa, se clateste si se pune in oala. Se toaca marunt ceapa, morcovii si telina si se pun peste fasole. Se da jos carnea de pe ciolan, se pune peste legume si fasole, dupa care se toarna apa si se da la fiert. Cand fasolea e aproape fiarta, se adauga 7-8 linguri de ulei si 3 linguri de faina pe foc. Cand devine maronie, se pun sucul de rosii si cateva polonice de apa, amestecandu-se sa nu faca cocoloase, si se lasa pana incepe sa fiarba. Dupa aceea se pun in ciorba si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute. La sfarsit se potriveste de sare si piper si se pun patrunjelul si tarhon maruntite. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceaoa kaizer kimchi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

920 viz    0 com
861 viz    0 com
1112 viz    0 com
927 viz    0 com
850 viz    0 com
1103 viz    0 com
1006 viz    0 com
2271 viz    0 com
7657 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016428 (s)