News Flash:

Ciorba cu fasole galbena si carne de curcan

10 Octombrie 2011
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu fasole galbena si carne de curcan
Ingrediente: 500 g carne de curcan 500 g fasole verde 1 pastarnac radacina de telina 2 tije de telina 1 morcov 1 ardei iute 1 ardei gras 1 ceapa 1 rosie mare 2-3 linguri de bors maggi 1 lingura pasta de ardei dulce leustean patrunjel piper sare Mod de preparare: Carnea se pune la fiert in apa rece cu putina sare, la foc domol. Din cand in cand se spumeaza, pana ce carnea incepe sa se desprinda de pe os. Peste ea se pun fasolea verde, morcovul, pastarnacul si telina (curatate si tocate in cubulete). Cand acestea sunt aproape fierte, se adauga restul de legume si se lasa la fiert pana se patrund bine toate. Cand si restul legumelor sunt fierte, se pun borsul, pasta de ardei, se potriveste de sare si piper si se mai lasa 5 minute la fiert. Se opreste focul si se presara verdeata. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

boia rosie fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1035 viz    0 com
1058 viz    0 com
1059 viz    0 com
955 viz    0 com
1265 viz    0 com
1071 viz    0 com
1011 viz    0 com
3034 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017495 (s)