News Flash:

Ciorba cu fasole, costita si cimbru

4 Octombrie 2011
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu fasole si costita si cimbru
Ingrediente: 500 gr fasole boabe 300 gr costite afumate 200 gr carnati afumati picanti (dupa gust) 3 morcovi nu foarte mari 3 radacini de patrunjel mai mici 1 radacina de pastarnac 3 - 4 cepe mici 3 cuburi de concentrat de vita (Knorr sau Magi) 1/2 l bulion piper dafin cimbru o legatura patrunjel verde sare Mod de preparare: Fasolea se spala bine si se lasa la inmuiat aproximativ 3 ore. Se fierbe timp de 5 minute, dupa care se arunca apa. Dupa aceea se pun fasolea, cepele curatate intregi, radacinile taiate bucati mari, costita taiata bucati pe langa os, carnatii taiati bucati mari in oala cu apa sa treaca peste toate ingredientele cu o palma si un pic. Cand incepe sa clocoteasca se adauga cubuletele de concentrat de vita, sarea dupa gust, piperul si cateva fruze de dafin. Se lasa sa fiarba la foc mic vreo 30-40 de minute, dupa care se pune bulionul (daca a scazut apa prea tare, se mai poate adauga apa, sa fie de consistenta unei ciorbe) si se mai lasa 10 minute sa fiarba. Se gusta si, daca sunt gata fasolea si radacinile, se pun cimbrul si patrunjelul verde tocat marunt, se mai lasa 1 minut pe foc si gata. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


mujdei paste-litere bulion patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1147 viz    0 com
1099 viz    0 com
1247 viz    0 com
1520 viz    0 com
914 viz    0 com
3148 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023506 (s)