News Flash:

Ciorba cu fasole

3 August 2011
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu fasole
Ingrediente: 1/2 kg fasole boabe 2 cepe 1 ardei capia 2 morcovi 1 l bors 3 linguri ulei cimbru 1 legatura leustean verde 1 legatura patrunjel verde sare sau delikat 2 linguri cu bulion de rosii radacina de telina si pastarnac Mod de preparare: Se pune fasolea la fiert, avand grija ca dupa 20 de minute de clocotit sa se schimbe apa in care fierbe cu apa proaspata (fierbinte). Intre timp, dupa ce se spalat si se curata legumele, see toaca marunt. Cand fasolea este pe jumatate fiarta, se pun legumele, bulionul si delikatul, iar spre sfarsit, se adauga borsul. Se mai lasa sa dea un clocot, apoi se presara cimbrul, patrunjelul si leusteanul tocate marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.tasteofhome.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza almette pui mexican sos ragu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

969 viz    0 com
887 viz    0 com
951 viz    0 com
944 viz    0 com
933 viz    0 com
1286 viz    0 com
1576 viz    0 com
3453 viz    0 com
1073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020020 (s)