News Flash:

Ciorba cu fasole

3 August 2011
1385 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu fasole
Ingrediente: 1/2 kg fasole boabe 2 cepe 1 ardei capia 2 morcovi 1 l bors 3 linguri ulei cimbru 1 legatura leustean verde 1 legatura patrunjel verde sare sau delikat 2 linguri cu bulion de rosii radacina de telina si pastarnac Mod de preparare: Se pune fasolea la fiert, avand grija ca dupa 20 de minute de clocotit sa se schimbe apa in care fierbe cu apa proaspata (fierbinte). Intre timp, dupa ce se spalat si se curata legumele, see toaca marunt. Cand fasolea este pe jumatate fiarta, se pun legumele, bulionul si delikatul, iar spre sfarsit, se adauga borsul. Se mai lasa sa dea un clocot, apoi se presara cimbrul, patrunjelul si leusteanul tocate marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.tasteofhome.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza almette pui mexican sos ragu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1075 viz    0 com
995 viz    0 com
1082 viz    0 com
1095 viz    0 com
1050 viz    0 com
1392 viz    0 com
1710 viz    0 com
3681 viz    0 com
1375 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016899 (s)