News Flash:

Ciorba cu fasole

3 August 2011
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba cu fasole
Ingrediente: 1/2 kg fasole boabe 2 cepe 1 ardei capia 2 morcovi 1 l bors 3 linguri ulei cimbru 1 legatura leustean verde 1 legatura patrunjel verde sare sau delikat 2 linguri cu bulion de rosii radacina de telina si pastarnac Mod de preparare: Se pune fasolea la fiert, avand grija ca dupa 20 de minute de clocotit sa se schimbe apa in care fierbe cu apa proaspata (fierbinte). Intre timp, dupa ce se spalat si se curata legumele, see toaca marunt. Cand fasolea este pe jumatate fiarta, se pun legumele, bulionul si delikatul, iar spre sfarsit, se adauga borsul. Se mai lasa sa dea un clocot, apoi se presara cimbrul, patrunjelul si leusteanul tocate marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.tasteofhome.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza almette pui mexican sos ragu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1008 viz    0 com
936 viz    0 com
998 viz    0 com
997 viz    0 com
976 viz    0 com
1329 viz    0 com
1617 viz    0 com
3551 viz    0 com
1119 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017627 (s)