News Flash:

Ciorba cu dovlecei si rosii

19 August 2011
5113 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu dovlecei si rosii
Ingrediente: 5 rosii mari, coapte bine 1 dovlecel 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras verde 1 ardei usturat verde 2 catei de usturoi 1 cescuta orez 4 linguri ulei de floarea-soarelui 2,5 l apa 1 legatura leustean 1/2 lingurita sare 1 lingurita Maggi, secretul gustului pentru legume 1 lingurita busuioc uscat câteva boabe de piper rosu Mod de preparare: Se curata legumele, se spala cu apa rece, se toaca marunt si dovlecelul se taie cubulete. Într-o tigaie se pune uleiul, se caleste ceapa, morcovul, usturoiul zdrobit si ardeiul gras. Din când în când se mai pune putina apa. Se adauga dovlecelul si apoi rosiile date  la robot. Se lasa sa mai dea câteva clocote (totul dureaza 8-10 minute) si apoi se opreste focul. Se pun 2,5 l apa într-o oala, se pune sarea, boabele de piper si se pune la fiert. Când apa a dat în clocot, se rastoarna zarzavatul calit. Se adauga secretul gustului, busuiocul uscat, se acopera oala si se mai fierbe 20 de minute. Se spala orezul si se adauga peste ciorba. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute, se opreste focul, se pune leustean verde tocat marunt, ardeiul verde usturat, se acopera oala si se mai lasa 10 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene dovlecel ardei gras usturoi turta copanele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1367 viz    0 com
1199 viz    0 com
1018 viz    0 com
920 viz    0 com
4032 viz    0 com
962 viz    0 com
1334 viz    0 com
986 viz    0 com
968 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016472 (s)