News Flash:

Ciorba cu costita afumata si salata verde

31 Octombrie 2011
981 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu costita afumata si salata verde

Ingrediente: costita afumata salata verde oua ceapa faina untura smantana otet sare Mod de preparare: Ceapa se fierbe in 3,5 l de apa cu sare. Cand e aproape fiarta se adauga salata inabusita in 40 g de untura si 50 ml de apa si costita inabusita separat in 25 ml de apa. Din smantana amestecata cu galbenusurile de oua si faina se prepara o compozitie care se adauga la ciorba, continuand fierberea inca 10 minute. Separat, din albusuri si untura se prepara o omleta, care se taie cuburi mici si se adauga la ciorba, alaturi de otet. Se fierbe inca 5 minute, dupa care se ia de pe foc. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mujdei masline negre oua ceapa smantana otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1905 viz    0 com
1803 viz    0 com
2285 viz    0 com
944 viz    0 com
1926 viz    0 com
1348 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021883 (s)