News Flash:

Ciorba cu conopida si zeama de corcoduse

15 Septembrie 2011
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu conopida si zeama de corcoduse
Ingrediente: cateva buchetele de conopida 2 cartofi 1 dovlecel 1 ardei gras verde 1 ardei capia 1 ceapa 1 legatura de leustean 1 morcov 1 telina mica 4-5 rosii pasta de tomate 1 mana fasole galbena 1 cana zeama de corcoduse patrunjel verde Mod de preparare: Ceapa tocata si morcovul dat prin razatoarea mica se calesc. Se adauga ardeiul tocat si se mai caleste cateva minute. Se stinge cu apa clocotita, cam 1 l, apoi se pun celelalte legume. Conopida se desface buchetele si se pune in apa cu sare si otet. Cand au fiert legumele pe jumatate, se adauga conopida, fasolea si rosiile pasate, care fierb mai repede. Se pun si verdeata si zeama de corcoduse. In ciorba se pune oleaca de bulion si vegeta. La final se potriveste de sare. Se serveste cu iaurt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida retete vegetariene cartofi ardei gras pastai vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1373 viz    0 com
1280 viz    0 com
2777 viz    0 com
1057 viz    0 com
1031 viz    0 com
2588 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1821 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023288 (s)