News Flash:

Ciorba cu conopida si smantana

24 Octombrie 2011
7686 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu conopida si smantana
Ingrediente: 1 conopida de marime medie 1 ceapa mica 3-4 morcovi mari 2 lingurite faina 2 lingurite Vegeta 1 cutie smantana Nestle (170gm) frunza de patrunjel 4 linguri ulei de masline 2 lingurite bors Delikat cu legume 2 litri apa fierbinte 1 lingurita de sare Mod de preparare: Conopida se spala si se desface in buchete mici. Morcovii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se pune intr-o cratita uleiul de masline la incins si se adauga ceapa taiata marunt si morcovul. Se calesc pana ceapa ia culoare aurie. Se adauga apa fierbinte si buchetele de conopida, se drege de sare si Vegeta si se lasa la fiert 20 de minute. Se adauga apoi borsul si se mai fierbe ciorba inca 5 minute. La ultimele clocote se presara frunza de patrunjel. Se drege cu smantana frecata cu 2 lingurite de faina. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene paste linguini branza framantata smantana nestle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1356 viz    0 com
1223 viz    0 com
1179 viz    0 com
1287 viz    0 com
1129 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017108 (s)