News Flash:

Ciorba cu coaste de vitel si orez

21 Octombrie 2011
4877 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu coaste de vitel si orez
Ingrediente: 1 kg coaste de vitel 2 cartofi potriviti o cescuta de orez o bucata de telina radacina 2-3 morcovi condimente 3-3 cepe micute ardei gras telina verde 220 g rosii tocate Mod de preparare: Coastele se taie in doua, se pun la fiert intr-o oala de 4-6 litri cu apa si un pic de sare. Din cand in cand se spumeaza. Se curata si se toaca legumele bucatele. Cand carnea e aproape fiarta, se pun legumele si se lasa sa fiarba pana incep sa se inmoaie. Cand nu sunt inca fierte, se adauga orezul si se lasa totul ca sa fiarba acesta (10-15 minute). Se pune cutia de rosii si se lasa sa mai fiarba 5 minute, dupa care se pun vegeta si condimente dupa gust. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

telina verde cartofi delikat rantas ardei gras ardei verzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1022 viz    0 com
903 viz    0 com
1076 viz    0 com
889 viz    0 com
1311 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017096 (s)