News Flash:

Ciorba cu ciuperci si prosciutto

3 Octombrie 2011
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu ciuperci si prosciutto
Ingrediente: 250 g ciuperci champignon 250 g ciuperci pleurotis 250 g prosciutto 250 ml smantana 1 ceapa 2 morcovi 1 gogosar 2 linguri mustar cu hrean 1 lingura ceapa verde tocata 1 lingura patrunjel verde tocat 1 lingurita marar verde zeama de lamaie 100 ml ulei piper sare Mod de preparare: Ciupercile champignon se spala si se curata de pielite. Se curata si se spala ceapa, morcovii si gogosarul. Se calesc in ulei 1-2 minute ceapa tocata, morcovii rondele, prosciuto si gogosarul cubulete. Se adauga 3 l apa, se sareaza si se fierbe. Cand morcovii sunt aproape fierti, se pun ciupercile si chamignonul intregi daca sunt mici,  pleurotisul taiat fideluta. Ciorba se drege cu smantana amestecata cu mustar, se acreste cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu verdeturile taiate marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci brune retete vegetariene arahide prajite smantana boia iute
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1856 viz    0 com
2728 viz    0 com
6014 viz    0 com
1283 viz    0 com
4758 viz    0 com
2047 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017485 (s)