News Flash:

Ciorba cu ciuperci si ardei capia

9 Septembrie 2011
1811 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba cu ciuperci si ardei capia
Ingrediente: 500 gr ciuperci proaspete 3 fire ceapa verde 2 ardei capia 1 lingurita verdeturi italiene 1 felie telina 1 conserva rosii cubulete in bulion sare leustean 2 maini de taitei lati 1 lingurita boia patrunjel piper 2 morcovi bors Mod de preparare: Ceapa se taie rondele, morcovul se curata si se taie cubulete, ardeiul la fel. Ciupercile se curatam de piele. Jumatate din ele se toaca marunt, iar cealalta jumatate se feliaza. Telina se taie marunt. Ceapa se caleste in putin ulei si doua linguri de apa. Cand ceapa s-a inmuiat, se adauga morcovii, ardeiul, telina si ciupercile taiate marunt. Se lasa pe foc pana se inmoaie legumele, amestecand din cand in cand. Se adauga restul ciupercilor si se acopera totul cu apa. Dupa aceea se adauga condimentele, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se lasa sa fiarba la foc mic, cu capacul pus 20 minute, apoi se pun boiaua, rosiile in bulion si taieteii. Se mai lasa sa fiarba inca 10 minute, pana se inmoaie si taieteii. Separat se fierbe borsul cu care se acreste ciorba. La final se presara patrunjel si leustean tocat. Se poate servi cu smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci retete vegetariene almette vin morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015674 (s)