News Flash:

Ciorba cu ciolan de porc si orez

30 Noiembrie 2011
1460 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu ciolan de porc si orez
Ingrediente: 1 ciolan proaspat sau afumat 200 g cartofi 15 g orez 5 g faina 150 g morcovi 200 g ceapa 200 g ardei 5 galbenusuri 5 g tarhon uscat 50 ml otet 100 ml ulei sare Mod de preparare: Mai intai se spala si se taie ciolanul, dupa care se pune la fiert in jur de 30 de minute, in 2 l apa cu o lingurita de sare. Dupa aceea se strecoara supa, se desprinde carnea de pe os si se taie in bucatele. Se curata, se spala si se taie legumele dupa preferinta. Intre timp se alege si se spala orezul. Se incinge uleiul. Se calesc putin morcovii, apoi se adauga ardeii, ceapa, orezul si cartofii. Se sting cu supa fierbinte si se mai fierb la foc moderat 5 minute. Se adauga orezul si carnea si se continua fierberea 5 minute. Se sareaza si se condimenteaza ciorba dupa gust, se drege cu linguri de apa rece. Se mai lasa pe foc pentru 2-3 clocote, apoi se presara tarhonul si se acopera oala cu un capac. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

kaizer cartofi delikat morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1231 viz    0 com
1384 viz    0 com
2477 viz    0 com
1668 viz    0 com
4421 viz    1 com
1083 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020998 (s)