News Flash:

Ciorba cu ciolan afumat si moare de varza

7 Septembrie 2011
2005 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu ciolan afumat si moare de varza
Ingrediente: 1 ciolan afumat 2 morcovi 3-4 cartofi 1 l moare telina 1 ardei verde 1 ceapa 3 legatura de leurda 1 frunza de dafin sare piper Mod de preparare: Ciolanul se spala bine si se pune la fiert in kukta. In apa se pune o frunza de dafin si piper macinat. Se fierbe 30 de minute la foc mic, din momentul in care incepe sa fluiere. Intr-o tigaie se calesc in putin ulei ceapa, morcovii, telina si ardeiul. Cand se poate da capacul jos de la kukta, se scoate ciolanul, se desface carnea de pe os, se pune inapoi in supa si adauga legumele calite si cartofii. Cand acestia sunt aproape fierti se adauga moarea, iar cand incepe sa fiarba se pune si leurda. Se mai fierbe ciorba 5 minute si se potriveste de sare si piper. Inainte de servire se poate presara leustean. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

kaizer morcovi rom auriu coc telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022641 (s)