News Flash:

Ciorba cu chiftele din ficat

22 Iunie 2011
2006 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu chiftele din ficat
Ingrediente: 5 morcovi 3 cartofi 1 rosie 2 ardei rosii 1 ceapa patrunjel 2 pulpe 500 g ficat de pui pesmet 2 oua sare boia dulce zeama de lamaie fidea piper ulei Mod de preparare: Se curata morcovii, cartofii, ceapa, ardeiul, apoi se taie bucati mai mari si se pun la fiert impreuna cu pulpele dezosate. Rosia se taie si se adauga in oala. Intre timp, se toaca ficateii de pui, se condimenteaza cu sare, boia dulce, piper si ulei, se adauga si ouale. Se amesteca. Se trec prin pesmet si se formeaza chiftelutele. Se pun chiftelutele in ciorba si se lasa sa fiarba timp de 1 ora. Cand au inceput sa se ridice chiftelutele, se adauga fideaua si se lasa sa mai fiarba 5 minute. Se stinge focul, se adauga zeama de lamaie si sare dupa gust. Se serveste cu patrunjel verde si smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos marinat ciocanele pesmet morcovi cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1044 viz    0 com
1047 viz    0 com
1099 viz    0 com
1128 viz    0 com
2229 viz    0 com
2549 viz    0 com
1628 viz    0 com
2963 viz    0 com
3380 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019723 (s)