News Flash:

Ciorba cu cartofi si tarhon

5 Octombrie 2011
1869 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu cartofi si tarhon
Ingrediente: 500-600 g cartofi ½ telina 1 morcov 1 ceapa tarhon frunze de patrunjel 1 cana suc de rosii 3 linguri de ulei ½ l bors Mod de preparare: Morcovul si patrunjelul se rad, telina se taie cubulete mici, ceapa se toaca marunt si se pun la fiert in apa plata. Dupa ce au fiert, se adauga cartofii taiati cubulete. Se fierb 15-20 minute, apoi se adauga sucul de rosii si borsul si se mai da odata in clocot. La sfarsit se adauga frunzele de patrunjel si tarhonul. Ciorba poate fi dreasa cu un galbenus de ou ori smantana. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene fasole ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2656 viz    0 com
1134 viz    0 com
1013 viz    0 com
2385 viz    0 com
1175 viz    0 com
1131 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023791 (s)