News Flash:

Ciorba cu cartofi si spate de pui

26 August 2011
2058 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu cartofi si spate de pui
Ingrediente: 1 kg cartofi 1 rosie 2 ardei 2 morcovi 1 ceapa marar patrunjel leustean sare piper cimbru 1 lingura pasta de tomate fidea 1 lamaie spate de pui Mod de preparare: Se curata ceapa si se caleste putin. Se adauga morcovul dat prin razatoare, ardeiul  si rosia tocate si se lasa sa se caleasca putin impreuna. Se pun pasta de tomate, cartofii curatati, apa si carnea de pui spalata. Cand da in clocot, se adauga cimbrul si mararul tocat, iar atunci cand cartofii sunt fierti, se punea fidea si se mai lasa sa fiarba 5-8 minute. Se adauga zeama de la lamaie, sarea, piperul dupa gust si se stinge focul. La sfarsit se presara patrunjelul tocat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi ardei umpluti vin patrunjel funghi porcini paste linguini
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1170 viz    0 com
1217 viz    0 com
2805 viz    0 com
928 viz    0 com
1147 viz    0 com
2068 viz    1 com
1064 viz    0 com
1024 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021704 (s)