News Flash:

Ciorba cu cartofi si ardei capia

9 Septembrie 2011
975 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu cartofi si ardei capia
Ingrediente: 1/2 kg de cartofi 1 l bors 2-3 rosii sau bulion 2 l apa smantana sare (delikat) 1 ou 2-3 linguri de untdelemn 2 cepe 1 morcov radacina de pastarnac radacina de patrunjel radacina de telina 2 ardei capia Mod de preparare: Legumele si ceapa, tocate marunt, se calesc pentru cateva minute, cu untdelemn, apoi totul se stinge cu cei 2 l de apa fierbinte. Cand legumele au fiert, se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si se fierb aproximativ 15 - 20 minute la foc potrivit, avand grija sa nu se farame. Se pune dupa aceea delikatul sau sarea (dupa gust), borsul si una sau doua linguri de bulion. Cand da in clocot, se ia de pe foc si se adauga oul (batut usor inainte) si verdeata. Se serveste cu smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene cartofi smantana tia maria pui mexican rantas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016488 (s)