News Flash:

Ciorba cu carne de pui si praz

22 Septembrie 2011
1658 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba cu carne de pui si praz
Ingrediente: o jumatate de piept de pui o mana de orez 2 fire de praz 6 cartofi 2 morcovi o jumatate de ardei rosu un pastarnac bulion bors magic leustean ulei piper sare Mod de preparare: Se pune o oala de 5 l cu apa la fiert. Legumele se spala, se curata si se taie dupa forma dorita. Carnea se spala, se taie cubulete si se pune la fiert. Se spumeaza, dupa care se adauga prazul si legumele. Se pun uleiul, orezul spalat si cartofii taiati feliute. Se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se adauga borsul, bulionul si la final leusteanul. Se poate adauga si un ou batut. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci pecan delikat busuioc patrunjel radacina bulion cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1142 viz    0 com
6351 viz    0 com
1105 viz    0 com
2195 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023221 (s)