News Flash:

Ciorba cu carne de pui si praz

22 Septembrie 2011
1889 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu carne de pui si praz
Ingrediente: o jumatate de piept de pui o mana de orez 2 fire de praz 6 cartofi 2 morcovi o jumatate de ardei rosu un pastarnac bulion bors magic leustean ulei piper sare Mod de preparare: Se pune o oala de 5 l cu apa la fiert. Legumele se spala, se curata si se taie dupa forma dorita. Carnea se spala, se taie cubulete si se pune la fiert. Se spumeaza, dupa care se adauga prazul si legumele. Se pun uleiul, orezul spalat si cartofii taiati feliute. Se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se adauga borsul, bulionul si la final leusteanul. Se poate adauga si un ou batut. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan delikat busuioc patrunjel radacina bulion cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1196 viz    0 com
6877 viz    0 com
1141 viz    0 com
2237 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1783 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016604 (s)