News Flash:

Ciorba cu carne de pui si fasole verde

20 Octombrie 2011
3316 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu carne de pui si fasole verde
Ingrediente: 500 g carne de pui (spate, aripioare) 200 g fasole verde 1 ardei gras rosu 2 cepe 1 pastarnac 1 cartof 50 g orez 2 morcovi 1 legatura patrunjel verde 2 lingurite “bors magic” 1 lingurita Maggi “secretul gustului” 50 ml ulei sare Mod de preparare: Se spala carnea bine si se pune la fiert in aproximativ 3 l apa calda. Se spumeaza de cateva ori si apoi se adauga ½ lingurita sare, pastarnacul, 1 morcov, 1 cartof taiat in patru, fasolea verde si se acopera vasul cu un capac. Se fierbe ciorba 20 de minute. Se adauga ceapa calita impreuna cu ardeiul gras su un morcov ras in 50 ml ulei, orezul spalat, secretul gustului si se mai fierbe 10-15 minute. Se acreste ciorba cu 2 lingurite de bors, se presara patrunjel si se opreste focul. Se acopera vasul si se mai lasa 10 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole verde ardei gras ceapa morcovi leaustean verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

982 viz    0 com
863 viz    0 com
1016 viz    0 com
863 viz    0 com
1245 viz    0 com
1007 viz    0 com
1222 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022105 (s)