News Flash:

Ciorba cu carne de porc si smantana II

11 Octombrie 2011
956 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu carne de porc si smantana II
Ingrediente: 500 g carne de porc fara grasime 300 g fasole galbena 3-4 cartofi telina ardei radacina de patrunjel rosii morcovi frunze de patrunjel 1 ceapa smantana 1 lingurita de ulei piper sare Mod de preparare: Ceapa tocata marunt se caleste in ulei intr-o oala de 5 litri. Cand s-a calit se adauga si carnea de porc taiata cubulete. Se caleste inca putin, iar apoi se adauga apa, 2-3 litri. Se lasa sa fiarba, iar cand incepe sa dea in clocot se adauga legumele taiate cubulete sau marunt, fiecare dupa dorinta. Se lasa totul sa fiarba pana cand carnea e fiarta bine si se potriveste de sare si piper. Cand este gata, se adauga frunzele de patrunjel proaspete sau congelate si smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastai cartofi sos barbeque smantana ardei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1097 viz    0 com
1095 viz    0 com
1105 viz    0 com
991 viz    0 com
1304 viz    0 com
1110 viz    0 com
1063 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1940 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022397 (s)