News Flash:

Ciorba cu carne de porc si smantana

13 Septembrie 2011
5023 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu carne de porc si smantana
Ingrediente: 500 g carne de porc 2 cartofi o ceapa mare fasole verde 2 morcovi mazare o bucata de telina o radacina de pastarnac o radacina de patrunjel varza alba 2 ardei rosii 2 rosii 200 ml bulion leustean patrunjel tarhon boia ulei smantana piper sare piper Mod de preparare: Carnea, bine spalata, se taie cubulete si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este necesar. Se lasa la fiert pana aproape e gata. In cratita in care se face ciorba se caleste timp de 5 minute un morcov dat pe razatoarea mica. Se adauga ceapa tocata fin si se mai caleste vreo cateva minute. Dupa aceea se pune o lingura de boia si se amesteca. Foarte repede se pune apa in care a fiert carnea si aceasta peste amestecul de morcov, ceapa si boia. Se lasa sa inceapa sa fiarba si se adauga morcovul, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac si telina taiate cubulete mici. Cand sunt aproape fierte, se pun varza taiata fideluta, ardeiul rosu, fasolea verde si cartofii cubulete. Aproape de sfarsit se adauga mazarea din borcan, care e fiarta, si rosiile decojite de coaja si taiate cubulete. La final se pune bulionul si verdeata tocata fin si se potriveste de sare si piper. Se poate servi cu smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro susa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi bulion mirin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2831 viz    0 com
1098 viz    0 com
1076 viz    0 com
2633 viz    0 com
1024 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022910 (s)